Enkät - Elbilsladdare (vid garage)

Anledningen till enkäten görs som förberedelser kring nya krav och för att göra det säkert och möjligt för installation av elbilsladdare i våra garage.

Easee Home Starter kit

Förslaget vi nu tittar på innebär ny el-dragning till alla garage (föreningens kostnad). Möjlighet kommer sedan finnas för varje husägare att själv beställa en laddare samtidigt som installation till en kostnad av ca 12-15 000kr (husägarens kostnad, exkl. grön bidrag).

Det ”gröna bidraget” som kan sökas idag är på 50%.

Preliminär start är våren / sommaren 2023.

Hur tänker du?

För att beräkna rätt effektbehov och lastbalansering på ett så korrekt sätt som möjligt behöver vi få lite input från alla medlemmar hur ni ser på ert behov nu och 1-5 år framåt. Vi behöver allas svar - och ni har möjlighet att snabbt lägga in ert svar via länken nedan:

https://forms.gle/4a8Xqt1zM9zHooAD7

Det kommer också läggas ut lappar i samtliga brevlådor, och det är viktigt att vi får svar från samtliga medlemmar - helst senast 30/9 (så drar vi inte ut på frågan, det är bara en enkät - det finns inget tvingande val)

 

 

We use cookies
Vi gillar kakor! Och några är helt enkelt nödvändiga för att du skall få ett bra besök hos oss och få en bra upplevelse. Du bestämmer själv om de också "gillar kakor" - men om de tackar nej/nekar så kommer du kanske inte kunna nyttja alla funktioner.